Tingvallastadens Rör & Ibjerge Installation ingår partnerskap med Currentum.
29 januari 2021

Vi är glada över att kunna informera alla våra medarbetare och kunder om att Tingvallastadens Rör och Ibjerge Installation ingår partnerskap med Installationsbolaget och Currentum. Bolagen är ledande aktörer inom VS med bas i Karlstad, sysselsätter 50 medarbetare och omsätter 80 miljoner kronor.

Tingvallastadens Rör mottog nyligen Karlstads 100° Företagspris för sin hållbara affärsidé, goda resultat och enastående ledarskap där medarbetare, kompetensnivå och servicegrad står högt upp på agendan. Nu inleder Tingvallastadens Rör och Ibjerge Installation en spännande resa ihop med Installationsbolaget och Currentum. Tingvallastadens Rör och Ibjerge Installation kommer att behålla sina egna varumärken, sin väletablerade företagskultur och lokala förankring för kunder såväl som medarbetare. Samtidigt kommer verksamheterna att stärkas av att ingå i en större grupp genom bland annat ett bredare kunderbjudande, ökade resurser och förstärkt marknadstäckning.

Currentum omsätter därmed närmare 1 miljard kronor med över 350 medarbetare inom VS, sprinkler, ventilation och fastighetsautomation med kontor i Karlstad, Göteborg, Stockholm, Södertälje, Nyköping, Norrköping, Linköping, Katrineholm och Köping. Tillsammans planerar vi för fortsatt utveckling och expansion av verksamheten i hela Sverige inom våra nuvarande och kompletterande teknikområden.


Kontaktuppgifter Currentum AB:

Stefan Franzén, ordförande Ventilationsprojekt AB
Email: stefan.franzen@ventilationsprojekt.se
Tel.: +46 705 35 80 98

Hillevi Skötte, VD Ventab AB
E-mail: hillevi@ventab.se
Tel.: +46 709 62 76 48

Sören Adolfsson, VD Installationsbolaget AB
E-mail: soren@installationsbolaget.se
Tel.: +46 702 65 21 40