Vill du jobba i ett tryggt och framgångsrikt företag? Vill du även vara del av ett team om värnar om kvalité, leverans och en härlig gemenskap? Då är du varmt välkommen till oss på Ventilationsprojekt!

Ventilationsprojekt är ett tryggt och framgångsrikt företag som har funnits sedan 1993 och har idag cirka 120 medarbetare på orterna Nyköping, Södertälje, Norrköping, Linköping, Köping/Eskilstuna och Katrineholm. Ventilationsprojekt ingår i installationsgruppen Currentum som verkar inom ventilation, fastighetsautomation, VS, el, säkerhet och sprinkler. Vi planerar tillsammans för fortsatt utveckling och expansion av verksamheten i hela Sverige inom våra nuvarande och kompletterande teknikområden.

Vi på Ventilationsprojekt erbjuder spännande och varierande ventilationsuppdrag från stora entreprenader och industrier till lokala skolor och idrottshallar. Hos oss jobbar kunniga projektledare, arbetsledare, ventilationsmontörer och servicetekniker tillsammans för en kvalitetssäkrad och stabil leverans till våra kunder. För en trygg anställning har vi kollektivavtalade försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag till alla våra anställda.

Vi är ett härligt gäng med gedigen erfarenhet inom ventilationsprojekt och söker Dig som vill vara med på vår tillväxtresa!

Intresserad av att jobba hos oss?

Spontanansökan:

Skicka in en ansökan med CV och motivering via formuläret nedan.

Tänk på att det kan dröja innan rätt tjänst eller lärlingsplats kan bli aktuell för dig och vi ber därför om ditt tålamod för återkoppling från vår sida.

Mvh
Ventilationsprojekt-teamet

 

 

  Ditt namn

  Din epost

  Ämne

  Ditt meddelande

  Ladda upp ditt CV

  Välj ort