Vi är glada över att kunna informera alla våra medarbetare och kunder om att Lundgrens El i Norrköping AB och Lås & Nycklar i Norrköping AB ingår partnerskap med Currentum.

Bolagen säljer, projekterar, installerar och utför service av alla typer av el, energi, tele, data och säkerhetsanläggningar.

Med kontor i Norrköping och Linköping har man runt 90 medarbetare och omsätter närmare 200 miljoner kronor.

Nu inleder Lundgrens El och Lås & Nycklar en spännande resa ihop med Currentum. Verksamheterna kommer att behålla sina egna varumärken, sin väletablerade företagskultur och lokala förankring för kunder såväl som medarbetare.

Samtidigt kommer man att stärkas av att ingå i en större grupp genom bland annat ett bredare kunderbjudande, ökade resurser och förstärkt marknadstäckning.

Lundgrens El och Lås & Nycklar kompletterar övriga verksamheter inom Currentum väl, vilka nu tillsammans får en heltäckande kompetens i allt från el, energi, säkerhet, ventilation, VS, fastighetsautomation till sprinkler.

Genom detta partnerskap kommer Currentum att omsätta runt 1,2 miljarder kronor med närmare 500 medarbetare och kontor i Norrköping, Linköping, Nyköping, Västerås, Södertälje, Katrineholm, Köping/Eskilstuna, Karlstad och Göteborg.

Tillsammans planerar vi för fortsatt utveckling och expansion av verksamheten i hela Sverige inom våra nuvarande och kompletterande teknikområden.

Kontaktuppgifter Currentum AB:

Stefan Franzén, ordförande Ventilationsprojekt AB
Email: stefan.franzen@ventilationsprojekt.se
Tel.: +46 705 35 80 98

Hillevi Skötte, VD Ventab AB
E-mail: hillevi@ventab.se
Tel.: +46 709 62 76 48

Sören Adolfsson, VD Installationsbolaget AB
E-mail: soren@installationsbolaget.se
Tel.: +46 702 65 21 40