Vi välkomnar våra två nytillträdda chefer Mikael Ydrenius och Peter Niord på Ventilationsprojekt.

Mikael Ydrenius blir ny filialchef i Nyköping:

Min ambition med Ventilationsprojekt är att vi ska växa, vårda befintliga och nya kunder. Mitt mål är också att behålla det goda arbetsklimatet och medverka till att skapa en god arbetsplats där alla trivs.

I min nya tjänst ansvarar jag bland annat för det operativa arbetet i Nyköping.

Om jag ska berätta kort om min bakgrund, i grunden är jag utbildad VVS-ingenjör och jag har jobbat med projektering inom Ventilationsprojekt men även konsultbolag. Utöver det så är jag ledare i fotboll och innebandy för lagen som mina barn spelar i.

Peter Niord är nyanställd vice VD i Linköping:

Min ambition är att hjälpa oss att synas och göra Ventilationsprojekt till ett självklart val i Linköpingsregionen. Målet är att visa vad vi kan, att vi är ett bra gäng och en attraktiv arbetsgivare!

Min nya roll innebär personalansvar, säljfunktion, kalkyler och projektledning.

Min bakgrund är att jag började i branschen 1999 som Montör/Servicetekniker på Ventilationsystem. 2004 arbetade jag på Torpheimergruppen där jag blev kvar i 16 år innan jag började på Ventilationsprojekt, dock hade jag ett kort avhopp till Caverion 2009. På Torpheimergruppen började jag som Servicetekniker och har sedan vuxit i ansvar tillsammans med att bolaget växte, min roll gick till att bli projektledare, avdelnings chef och sedan Bolagschef. Ledande position har jag haft sedan 2013. Förutom att leda människor är jag allmänt sportintresserad, gillar hockey och jag spelar det med kompisar 1-2 gånger i veckan. Har dessutom åkt vasaloppet otränad!